lu.se

Denna sida på svenska This page in English

AAPT Summer Meeting 2022

I år kommer AAPT Summer Meeting att hållas på plats och inte digitalt. Närmare bestämt i Grand Rapids, Michigan (USA), den 9-13 juli.

Sista dagen för att skicka in abstracts är den 21 april. Alla abstracts accepteras. Arrangörerna utlovar späckade mötesdagar där man kan knyta nya kontakter, presentera sin forskning, delta i föreläsningsserier, work-shops och olika special events.

Ta del av det senaste

Tanken med konferensen är att deltagarna ska få möjlighet att utveckla sin lärarkompetens genom att ta del av det senaste inom undervisning och pedagogik.

Även vinterkongress

AAPT står för American Association of Physics Teachers. Organisationen grundades i början av 1930-talet och har sedan dess, i olika konstellationer, anordnat så väl en sommar- som en vinterkongress. Vinterkonferensen hölls i år digitalt, den 6-8 januari. 

PERC 2022 ansluter

I anslutning till AAPT Summer Meeting 2022 hålls även forskningskonferensen PERC 2022 i Grand Rapids, den 13-14 juli. PERC står för Physics Education Research Conference.

Årets tema är hur queerteori kan integreras i fysikundervisningen. Sista dagen för att skicka in abstracts, artiklar och posters för tryck är 16 maj. Deadline för digital publicering är den 20 juni.